O ZORO είναι ένας ράπερ από τα δυτικά προάστια της Αθήνας. Ξεκίνησε τη πορεία του στα μέσα της δεκαετίας του 2000 με τον DJ Don g (barcode crew) και κυκλοφόρησε τα πρώτα του κομμάτια το 2013, συναντήθηκε με τον Buzz και έφτιαξαν μαζί το Zoro & Buzz. Ένα crew που άφησε μια ιστορία στη hip-hop σκηνή και συνεχίζει μέχρι και σήμερα, με πολλά επιτυχημένα singles και με το δίσκο τους.


Ο Tiny jackal

είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες ραπ στην Ελλάδα, είναι στον χώρο εδώ και πάνω από 20 χρόνια, σχηματίζοντας & συμμετέχοντας σε σειρά ομάδων όπως η Ε13, Antarta, ScriptaManent, M.O.V., Nτοπαζ 18120, Rhymeshot, Fullface και No Hard Feelings, για να αναφέρουμε μερικές.

Έχει συνεργαστεί με “κλειδιά πρόσωπα” της ελληνικής σκηνής, από το Δημήτρη Μεντζέλο, Anser, Dj Alx, Killah P, Μέγας & Θανάσημος, μέχρι σημαντικούς καλλιτέχνες από άλλα είδη, όπως ο Σπύρος Γραμμένος, Στέλιος Σαλβαδόρ, Λος Τίγκανος, Ιουλία Καραπατάκη, Τακίμ και πολλοί άλλοι.

Έχει κυκλοφορήσει 4 προσωπικά άλμπουμ, το τελευταίο από τα οποία ήταν το “Atmosphere” του 2019. Είναι γνωστός ως ένας από τους πιο ενεργούς μέλη της ραπ σκηνής σε όλες τις πτυχές: καλλιτέχνης, ιδιοκτήτης εταιρείας, παραγωγές σε live, ποτέ δεν σταματά να δημιουργεί και να υποστηρίζει.

Πρόσφατα δημιούργησε το ολοκαίνουργιο μουσικό project με πλήρη μπάντα που ονομάζεται “The Yellow Mary”, το οποίο εισάγει μια νέα εποχή για αυτόν, προσφέροντας μια ανάμειξη από ραπ έως φανκ και ροκ εν ρολ.

Μαζί τους ο Dj Rillflyninja

Ο Dj Rillflyninja είναι γεννημένος στη Λεμεσό της Κύπρου, ο Rillflyninja είναι ο πρώτος Κύπριος που συμμετείχε με φυσική παρουσία σε παγκόσμιους διαγωνισμούς DJ. Γνωστός για τα εκρηκτικά live sets του, συνδυάζει στοιχεία παραγωγής, djing και rapping.